Vertrouwd door meer dan 2000 partners in 90 landen

Waarom kiezen voor N-able SpamExperts?

Bescherm uw netwerken tegen de meest recente bedreigingen

N-able SpamExperts-software is gebaseerd op zelflerende technologie, die continu bijgewerkte spam- en malwarebeveiliging biedt. De expertise van ons filtersysteem vloeit rechtstreeks voort uit de dagelijkse verwerking van e-mail die door meer dan 2,5 miljoen actieve domeinen stroomt.

Bespaar resources en kosten door professionele e-mailbeveiliging aan uw pakketten toe te voegen

Gebruik onze oplossingen op ondernemingsniveau om e-mail te beveiligen en te archiveren. Bied uw klanten bescherming met een efficiënte verdediging op het eerste niveau via een filter op binnenkomende e-mail dat vóór de e-mailinfrastructuur wordt uitgevoerd, waardoor de efficiëntie van resources wordt verbeterd en waarmee hostingservers op hun resources kunnen besparen.

Kies uw implementatie en integraties

Profiteer van snelle implementatie in de cloud, zodat u geen hardware hoeft aan te schaffen en te onderhouden, of installeer het systeem op hardware op locatie voor lokale e-mailbeveiliging en -archivering. Integreer de software met uw favoriete beheersinterface. 

Bied klanten en gebruikers inzicht in en controle over hun e-mailstromen

Profiteer van een uitgebreid scala aan functies, via een gebruiksvriendelijke interface met beheer op meerdere niveaus, live quarantaine en regelmatige nieuwe releases. De oplossing biedt beheer op meerdere niveaus en extra e-mailcontinuïteit via het opslaan van e-mailberichten en het opnieuw afleveren van berichten tijdens uitval of downtime.